Een school met een hart…

Knotsgek carnavalsfeest op Basisschool De Klimtoren !

Op de vrijdag voor de krokusvakantie wordt er op Basisschool De Klimtoren naar jaarlijkse gewoonte een stevig feestje gevierd !
In de voormiddag mochten de kleuters zich verkleden naar hartenlust en deden ze leuke opdrachtjes op carnavalsmuziek. In de namiddag waren de leerlingen van het lager aan de beurt ! Om in de juiste stemming te komen verzamelden de leerlingen om 13.20 uur in de turnzaal om te dansen op allerlei carnavalsmuziek! Daarna werd er per klas het mooist verklede meisje en de mooist verklede jongen gekozen per klas ! Na deze prijsuitreiking trokken we met héél de school in een kleurrijke stoet door de straten van de Barrier. Langs de kant stonden heel wat enthousiaste sympathisanten die met de leerlingen en leerkrachten meevierden.

Als afsluiter werd er een klein carnavalsbal in de turnzaal georganiseerd waar jong en oud zich kon amuseren. Wij hebben er alvast van genoten!

Geniet van jullie vakantie !