Een school met een hart…

Knotsgek carnavalsfeest op Basisschool De Klimtoren

Op de vrijdag voor de krokusvakantie wordt er op Basisschool De Klimtoren naar jaarlijkse gewoonte een stevig feestje gevierd ! Dit jaar mochten de kinderen zich naar hartenlust verkleden. Ook hun fiets, step, skelter,… mocht speciaal voor deze dag in een nieuw jasje gestoken worden.
In de voormiddag waren onze kleuters aan de beurt. Ze trokken naar de zaal om allerlei leuke spelletjes te spelen. De gekke hoedendans, spekhappen, limbo dansen,… en ga zo maar door. Ook zingen en dansen op carnavalsmuziek mocht natuurlijk niet ontbreken.
In de namiddag verzamelden alle leerlingen van de lagere school om in de grote zaal om naar toffe acts te kijken en te dansen op carnavalsbeats..
Om 15u stonden op de speelplaats heel wat enthousiaste ouders, grootouders,… te wachten om de kleurrijke stoet op wieltjes te aanschouwen. Wat hadden de kinderen en ouders weer erg hun best gedaan. Er zaten heel wat pareltjes tussen.
Achteraf kon er nog verder gefeest, gedronken
en gegeten worden in de zaal. Van een leuk feestje gesproken ! Op naar de volgende editie ! Maar nu eerst genieten van een welverdiende vakantie !

IMG_20190301_150653 IMG_20190301_150848

In de kijker
Nieuwe schooljaar

(bekijk alle foto's)