Een school met een hart…

Knotsgek carnavalsfeest op Basisschool De Klimtoren

Op vrijdag voor de carnavalsvakantie wordt er op Basisschool De Klimtoren naar jaarlijkse gewoonte een stevig feestje gevierd ! Dit jaar mochten de kinderen zich naar hartenlust verkleden. Ook hun fiets, step, skelter,… mocht speciaal voor deze dag in een nieuw jasje gestoken worden.
In de voormiddag waren onze kleuters aan de beurt. Ze trokken naar de zaal om allerlei leuke spelletjes te spelen. De gekke hoedendans, spekhappen, limbo dansen,… en ga zo maar door. Ook zingen en dansen op carnavalsmuziek mocht natuurlijk niet ontbreken.
In de namiddag verzamelden alle leerlingen van de lagere school om 13u20 in de grote zaal om per klas een leuk spel te spelen en te dansen op de carnavalsbeats..
Om 15u stonden op de speelplaats heel wat enthousiaste ouders, grootouders,… te wachten om de kleurrijke stoet op wieltjes te aanschouwen. Wat hadden de kinderen en ouders weer erg hun best gedaan. Er zaten heel wat pareltjes tussen.
Achteraf kon er nog verder gefeest, gedronken
en gegeten worden in de zaal. Van een leuk feestje gesproken ! Op naar de volgende editie ! Maar nu eerst genieten van een welverdiende vakantie !

IMG_20180209_151156

In de kijker
Nieuwe schooljaar

(bekijk alle foto's)